Rólunk | utazgatok blog szerzői, Mátai András, Mátai Péter, Mátai testvérek

Mátai András

Utazó, világjáró, az utazgatok.hu szerzője és alapítója

Andrásnál az utazás iránti szeretet már gyermekkorban kezdődött, amikor még szüleikkel járták be Magyarországot és a környező országokat. Később, amikor arra lehetősége nyílt, már egyedül indult el a nagyvilágba. Először az USA-ba, ahol rögtön három nyarat dolgozott, majd Kolumbiába, ahol két évig élt. Megtanult spanyolul, bejárta és megismerte az országot, közben pedig életre szoló élményeket és barátokat szerzett.
András 2009 óta újra Budapesten él, de az utazás iránti szeretete azóta sem csillapodott és amint csak teheti újra útnak indul. Mára megfordult 5 kontinensen és közel 40 országban.

Bővebben Andrásról:
Hogyan is kezdődött az egész, ez az utazás iránti szeretet?

András legjei, kedvencei, utazási statisztikái:
Legek, kedvencek, statisztikák

Mátai Péter

Utazó, az utazgatok.hu szerzője és társalapítója

Péter már kisgyermekként magába szívta az utazás iránti szeretetet, és ez töretlenül végigkísérte életét. Többször élt külföldön, még egyetemistaként körbeutazta a világot és már évek óta köti össze a kellemeset a hasznossal: munkája révén is számtalan országot sikerült felfedeznie. Legutóbbi – 2 éves skóciai – kiküldetése óta Magyarországon él, és jelenleg feleségével adják át az utazási élményét 1,5 éves kisfiuknak.

Bővebben: Péter története

Interjúk és médiaszereplések

Ahol hallhattál vagy láthattál bennünket korábban

RTL Klub – Fókusz plusz, Morning Show, M2 Petőfi TV, Rock Rádió, Klubrádió, Petőfi rádió… csak hogy párat említsek. A teljes lista itt található.